KATEGORITË
PRINTERA
 • PRINTERA
 • FOTOLETËR
 • KORNIZA
 • ZEP
 • USB
 • GIFT

Epson EcoTank L3156 Wi-Fi All-in-One

230.00
 • Print, Scan, Copy, Wi-Fi
 • Dizajni kompakt i rezervuarit
 • Shishe boje me rendiment të lartë
 • Wi-Fi, Wi-Fi Direct
 • Maximum Paper Size:215.9 x 1200 mm (8.5 x 47.24")
 • Epson Connect (Epson iPrint, Epson Email Print dhe Printim në distancë)

Epson Printer L1210

180.00
Dizajn kompakt i rezervuarit të integruar Shishe boje me rendiment të lartë Rendimenti i faqeve ultra të larta prej 4.500 faqe (e zezë) dhe 7.500 faqe (ngjyra) Shtypje pa kufij (deri në 4R) 1 Vit Garancion

Epson printer L1800

740.00
 • Ultra-low-cost: Purpose-built, refillable ink tank
 • Photo printing: 6-color A3 + printer
 • Print resolution  5,760 x 1,440 dpi
 • Warranty : 1 Year

EPSON PRINTER L3210 PRINT / SCAN / COPY

240.00
ALL IN ONE
 • Printoni, skanoni, kopjoni
 • Dizajni kompakt i rezervuarit të integruar
 • Shishe boje me rendiment të lartë
 • Rimbushje pa derdhje, pa gabime
 • 1 Vit garancion

SureColor SC-F100 Sublimation Printer

490.00
 • Refillable ink solution: 140ml ink bottles
 • Compact design: With the footprint of an A4 desktop printer
 • Connectivity: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0 connectivity
 • End-to-end printing solution: Inks, driver and paper, all designed to work in harmony
 • High-quality output: PrecisionCore MicroTFP printhead for consistency and quality

UV PRINTER A3

5,250.00
 • UV PRINTER A3 ME CILËSI TË LARTË
 • Printim dixhital me definicion të lartë Rezolucioni maksimal është 5760 × 1440 dpi
 • Rregullimi automatik i lartësisë së infra të kuqe
 • Printer me ngjyra Natyrale UV
 • Shtyp të bardhën dhe ngjyrat në të njejtën kohë
 • Në pako: ( Printeri , softweri për shtyp , 5 ngjyrat nga 250 ml , dhe usb me intruksione)
Produktet
SUBLIMACION
 • SUBLIMACION
 • BOJË INKJET
 • TË VLERËSUARA

SUBLIMATION INK BLACK

18.00
Type: water-based sublimation ink Brand: Inktec Sublinova Color:BLACK Capacity:1000ml/bottle

SUBLINOVA INK CYAN

18.00
Type: water-based sublimation ink Brand: Inktec Sublinova Color:CYAN Capacity:1000ml/bottle

SUBLINOVA INK MAGENTA

18.00
Type: water-based sublimation ink Brand: Inktec Sublinova Color:MAGENTA Capacity:1000ml/bottle

SUBLINOVA INK YELLOW

18.00
Type: water-based sublimation ink Brand: Inktec Sublinova Color:YELLOW Capacity:1000ml/bottle

TË REJAT NGA STILI STORE

PARTNERËT TANË