KATEGORITË
PRINTERA
 • PRINTERA
 • FOTOLETËR
 • KORNIZA
 • ZEP
 • USB
 • GIFT

CITIZEN PRINTER CY-02

980.00
Print Speed (maximum):4 x 6 inches 12.4 seconds,6 x 8 inches 21.9 seconds,5 x 7 inches 19.9 seconds Size (W x D x H) and Weight : 322 x 351 x 281mm 13.8 kg Printing modes: High Speed, High Quality Print Sizes:4 x 6 inches, 101 x 152 mm,5 x 7 inches, 127 x 178 mm,6 x 8 inches, 152 x 203 mm Resolution:300 dpi,600 dpi

1 year warranty

Epson EcoTank L3256 Wi-Fi All-in-One

245.00
 • Print, Scan, Copy, Wi-Fi
 • Dizajni kompakt i rezervuarit
 • Shishe boje me rendiment të lartë
 • Wi-Fi, Wi-Fi Direct
 • Maximum Paper Size:215.9 x 1200 mm (8.5 x 47.24")
 • Epson Connect (Epson iPrint, Epson Email Print dhe Printim në distancë)

EPSON EcoTank L8050

490.00
 • Category :Photo
 • Printing Resolution :5.760 x 1.440 DPI
 • Nozzle Configuration :180 Nozzles Black, 180 Nozzles per Color
 • Number of colours:6 colour
 • Printing Speed: 22 pages/min Monochrome (plain paper 75 g/m²), 22 pages/min Colour (plain paper 75 g/m²), 12 Seconds per 10 x 15 cm photo
 • Media Handling :Borderless Print, CD/DVD print ,ID print
 • 1 year warranty

Epson Printer L1210

180.00
Dizajn kompakt i rezervuarit të integruar Shishe boje me rendiment të lartë Rendimenti i faqeve ultra të larta prej 4.500 faqe (e zezë) dhe 7.500 faqe (ngjyra) Shtypje pa kufij (deri në 4R) 1 Vit Garancion

Epson printer L1800

785.00
 • Ultra-low-cost: Purpose-built, refillable ink tank
 • Photo printing: 6-color A3 + printer
 • Print resolution  5,760 x 1,440 dpi
 • Warranty : 1 Year

EPSON PRINTER L850

450.00
 • Bojë me rendiment të lartë
 • Ngjyra : 6 (Black, Cyan, Light Cyan, Yellow, Magenta, Light Magenta) 673
 • Rezolucioni :5760x1440 dpi
 • Ekran LCD 2.7 ngjyra
 • Printim i drejtpërdrejtë nëpërmjet  SD Card, USB dhe PictBridge
 • Printim CD/DVD/ID
 • Garanci 1 vjet
Produktet
SUBLIMACION
 • SUBLIMACION
 • BOJË INKJET
 • TË VLERËSUARA

SUBLIMATION INK BLACK

18.00
Type: water-based sublimation ink Brand: Inktec Sublinova Color:BLACK Capacity:1000ml/bottle

SUBLINOVA INK CYAN

18.00
Type: water-based sublimation ink Brand: Inktec Sublinova Color:CYAN Capacity:1000ml/bottle

SUBLINOVA INK MAGENTA

18.00
Type: water-based sublimation ink Brand: Inktec Sublinova Color:MAGENTA Capacity:1000ml/bottle

SUBLINOVA INK YELLOW

18.00
Type: water-based sublimation ink Brand: Inktec Sublinova Color:YELLOW Capacity:1000ml/bottle

TË REJAT NGA STILI STORE

PARTNERËT TANË