TOP CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
 • New
 • FEATURED
 • TOP SELLERS

Double Cup Printing Press Machine

205.00 185.00
 • Heating Power: 280W
 • Voltage: 220V
 • Transfer Parameters: 190 °C - 185 seconds
 • Control Panel: LCD, New generation digital automatic control panel
 • Maximum Temperature: 200 °C
 • Usable Cup Diameter: 9-11 cm

GURI BEST SUBLIMACION DEKOR 16x22cm

6.60
 • Materiali: Druri, Guri
 • Druri Ngjyra : Kafe
 • Forma: Drejtkëndësh
 • Madhesia Gurit :11.50cm x 16.50cm
 • Madhesia e drurit : 16cm x 22cm

GURI BEST SUBLIMACION DEKOR 38×23 cm 

12.00
 • Materiali: Druri, Guri
 • Druri Ngjyra : Kafe
 • Forma: Drejtkëndësh
 • Madhesia Gurit :25cm x 17.50cm
 • Madhesia e drurit : 38cm x 23 cm

Korniz e bardhë me orë

5.00
- E bërë nga plastika e fortë. - Mund të ekspozohen 8 fotografi - Madhësia e kornizës 45x45 cm - 9x9 dhe 10x15 - Ora Punon me 1 bateri.

MOST POPULAR

Cum cubilia ac fringilla lorem
quis himenaeos velit.
1.

Home Delivery.

The European languages.

2.

Order As a Gift.

Donec odio etiam sceles.

3.

High Quality.

Curabitur hac hac maece.

4.

Buy With Joy.

Ullamcorper magna nec.

FOR TRAVELERS
New
 • New
 • FEATURED
 • TOP SELLERS

Double Cup Printing Press Machine

205.00 185.00
 • Heating Power: 280W
 • Voltage: 220V
 • Transfer Parameters: 190 °C - 185 seconds
 • Control Panel: LCD, New generation digital automatic control panel
 • Maximum Temperature: 200 °C
 • Usable Cup Diameter: 9-11 cm

GURI BEST SUBLIMACION DEKOR 16x22cm

6.60
 • Materiali: Druri, Guri
 • Druri Ngjyra : Kafe
 • Forma: Drejtkëndësh
 • Madhesia Gurit :11.50cm x 16.50cm
 • Madhesia e drurit : 16cm x 22cm

GURI BEST SUBLIMACION DEKOR 38×23 cm 

12.00
 • Materiali: Druri, Guri
 • Druri Ngjyra : Kafe
 • Forma: Drejtkëndësh
 • Madhesia Gurit :25cm x 17.50cm
 • Madhesia e drurit : 38cm x 23 cm

Korniz e bardhë me orë

5.00
- E bërë nga plastika e fortë. - Mund të ekspozohen 8 fotografi - Madhësia e kornizës 45x45 cm - 9x9 dhe 10x15 - Ora Punon me 1 bateri.
ALL FOR GARDEN
New
 • New
 • FEATURED
 • TOP SELLERS

FURNITURE CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
 • New
 • FEATURED
 • TOP SELLERS

Double Cup Printing Press Machine

205.00 185.00
 • Heating Power: 280W
 • Voltage: 220V
 • Transfer Parameters: 190 °C - 185 seconds
 • Control Panel: LCD, New generation digital automatic control panel
 • Maximum Temperature: 200 °C
 • Usable Cup Diameter: 9-11 cm

GURI BEST SUBLIMACION DEKOR 16x22cm

6.60
 • Materiali: Druri, Guri
 • Druri Ngjyra : Kafe
 • Forma: Drejtkëndësh
 • Madhesia Gurit :11.50cm x 16.50cm
 • Madhesia e drurit : 16cm x 22cm

GURI BEST SUBLIMACION DEKOR 38×23 cm 

12.00
 • Materiali: Druri, Guri
 • Druri Ngjyra : Kafe
 • Forma: Drejtkëndësh
 • Madhesia Gurit :25cm x 17.50cm
 • Madhesia e drurit : 38cm x 23 cm

Korniz e bardhë me orë

5.00
- E bërë nga plastika e fortë. - Mund të ekspozohen 8 fotografi - Madhësia e kornizës 45x45 cm - 9x9 dhe 10x15 - Ora Punon me 1 bateri.

Jastëk per shtyp tgotave

55.00
Jastëk për makinën e  të sublimimit gotave4 VrimaMe pjesen e aluminit 

Letër printimi Sublim A4 BestColor

16.00
Letër transferimi A4Përdorur për produktet e tekstilitPaketimi ka 10 fletë A4Shtypen me printer sublimimi

OUR BLOG