Showing all 8 results

Show sidebar

FOTO ALBUM 13×18 (100 foto)

5.20
Dimensioni i fotove : 13x18 Kapaciteti: 100 Materiali: Lëkur Ngjyra:E kuqe

Foto Album Sticker

6.50
 • Madhësia e Albumit : gjerësia 24cm, gjatësia 23.5cm, trashësia 2cm
 • Madhësia e faqes: gjerësia 22.5cm, gjatësia 22.5cm
 • 12 fletë gjithsej 26 faqe
 • Ngjyra:e zezë
 • Ne album perfshihet dhe 1 stilolaps

Mitsubishi Window Album 15x20cm

7.70
 • Album 15x20cm (6x8")
 • Color Black & Blue
 • 6 sheets/12 prints
 • Cover photo print window

Mitsubishi EasyGifts Album 15x15cm

5.50
 • Album 15x15cm (6x6")
 • 3 colors Blue Jeans, Black, Red
 • 10 sheets/20 prints

Mitsubishi MiniAlbum 10x15cm (4×6″)

2.50
 • MiniAlbum 10x15cm (4x6")
 • Color : Black & Blue
 • 5 sheets / 10 prints

Mitsubishi Kartolin 10×15

1.50
 • Multiple designs.
 • Customizable for any occasion.
 • High photographic quality.
 • Multiple themes.
 • Print size: 10x15 cm (4x6”)

Mitsubishi Calendar 15x20cm

5.50
 • Calendar 15x20cm (6x8″)
 • Desktop Landscape
 • 6 sheets/12 prints

Mitsubishi Calendar 10x15cm

3.00
 • Calendar 10x15cm (4x6")
 • Desktop Landscape
 • 6 sheets/12 prints