Showing 1–12 of 29 results

Show sidebar

Abazhur Foto-Rrotullues Led

17.50
 • Ngjyra: Bardhë
 • Ka 4 fotografi
 • Rrotullim Automatik
 • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
 • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Abazhur Foto-Rrotullues Led

17.50
 • Ngjyra: Kafe
 • Ka 4 fotografi
 • Rrotullim Automatik
 • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
 • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Abazhur me LED

10.00
 • LEDme shkëlqim të verdhë
 • Materiali prej druri
 • Foto : 1
 • Madhësia e fotos 8x13 cm

Foto Album Sticker

6.50
 • Madhësia e Albumit : gjerësia 24cm, gjatësia 23.5cm, trashësia 2cm
 • Madhësia e faqes: gjerësia 22.5cm, gjatësia 22.5cm
 • 12 fletë gjithsej 26 faqe
 • Ngjyra:e zezë
 • Ne album perfshihet dhe 1 stilolaps

FotoGlob me dritë LED

5.50
Madhësia e kornizës: 18cm në gjatësi, 31cm në perimetër, 11.5cm në perimetër Madhësia e fotografisë: 7x12 cm Numri i fotove: 2 Funksionimi: 1 bateri Material mbrojtës fotografik: PVC LED drita brenda kornizes

Korniz 3D Zemer LED

13.50
 • Madhësia e kornizës: gjatësia 20cm, gjerësia 17cm, thellësia 3cm
 • Madhësia e fotografisë: 8x8 cm
 • Materiali: plastik
 • Ngjyra: e bardhë
 • LED - I Kuq
 • Punon me 2 bateri ose kabllo

Korniza Rrotulluese me melodi

15.50
 • Rrotullim manual
 • Rrotullim me Melodi
 • 6 Korniza me 12 fotografi ne dy anët
 • Madhësia e fotos 8x12 cm & madhësia e kornizës është 9,5x13 cm.

Kornizë Foto Zemër me Led

17.50
 • Ka drita LED shumëngjyrëshe
 • Ngjyra e Trëndafilit e KUQE
 • 1 fotografi 15,5x16 cm
 • Madhësia e kornizës 22x23 cm
 • Funksioni me bateri ose kabllo

Kornizë Foto Zemër me Led

17.50
 • Ka drita LED shumëngjyrëshe
 • Ngjyra e Trëndafilit : ROZË
 • 1 fotografi 15,5×16 cm
 • Madhësia e kornizës 22×23 cm
 • Funksioni me bateri ose kabllo

Kornizë rrota prej druri (I Love You)

16.00
Kornizë rrota prej druri për fotografi 12 fotografi në 6 korniza, si para ashtu edhe përpara. Korniza e rrotave është 36 cm në lartësi dhe 17 cm në gjerësi

Kornizë rrotulluese 2 zemra

11.00
 •  Produkti ka madhësi 14x26 cm
 • Madhësia e zemrës është 12.5x10 cm.
 • Materiali plastikë
 • Funksioni me bateri