Showing all 6 results

Show sidebar

Korniz e bardhë me orë

5.00
- E bërë nga plastika e fortë. - Mund të ekspozohen 8 fotografi - Madhësia e kornizës 45x45 cm - 9x9 dhe 10x15 - Ora Punon me 1 bateri.

Korniz letre per foto 10×15 cm

10.00
Korniz Letre Per Foto 10x15 cm 1 Pako 100 Korniza

Kornizë fotografike Gold 13×18 Rose Lover

3.50
 • Foto e brendshme 13x18
 • Madhësia e kornizës 21x19
 • Frame material i jashtëm plastikë e fortë
 • Dekori me figurë prej trëndafili dhe shkëlqim

Kornizë fotografike Gold 15×21 Rose Lover

4.50
 • Foto e brendshme 15x21
 • Madhësia e kornizës 23x25
 • Frame material i jashtëm plastikë e fortë
 • Dekori me figurë prej trëndafili dhe shkëlqim

Kornizë fotografike Silver 13X18 Rose Lover

3.50
 • Foto e brendshme 13x18
 • Madhësia e kornizës 19x21
 • Materiali i jashtëm kornizë plastikë e fortë
 • Dekori me figurë prej trëndafili dhe me shkëlqim

Kornizë fotografike Silver 15×21 Rose Lover

4.50
* Foto e brendshme 15×21 * Madhësia e kornizës 23×25 * Materiali i jashtëm kornizë plastikë e fortë * Dekori