Showing 1–12 of 25 results

Show sidebar

Epson EcoTank L3156 Wi-Fi All-in-One

255.00 230.00
 • Print, Scan, Copy, Wi-Fi
 • Dizajni kompakt i rezervuarit
 • Shishe boje me rendiment të lartë
 • Wi-Fi, Wi-Fi Direct
 • Maximum Paper Size:215.9 x 1200 mm (8.5 x 47.24")
 • Epson Connect (Epson iPrint, Epson Email Print dhe Printim në distancë)

Epson Printer L1210

165.00
Dizajn kompakt i rezervuarit të integruar Shishe boje me rendiment të lartë Rendimenti i faqeve ultra të larta prej 4.500 faqe (e zezë) dhe 7.500 faqe (ngjyra) Shtypje pa kufij (deri në 4R) 1 Vit Garancion

Epson printer L1800

740.00
 • Ultra-low-cost: Purpose-built, refillable ink tank
 • Photo printing: 6-color A3 + printer
 • Print resolution  5,760 x 1,440 dpi
 • Warranty : 1 Year

SureColor SC-F100 Sublimation Printer

490.00
 • Refillable ink solution: 140ml ink bottles
 • Compact design: With the footprint of an A4 desktop printer
 • Connectivity: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0 connectivity
 • End-to-end printing solution: Inks, driver and paper, all designed to work in harmony
 • High-quality output: PrecisionCore MicroTFP printhead for consistency and quality

UV PRINTER A3

5,600.00 5,250.00
 • UV PRINTER A3 ME CILËSI TË LARTË
 • Printim dixhital me definicion të lartë Rezolucioni maksimal është 5760 × 1440 dpi
 • Rregullimi automatik i lartësisë së infra të kuqe
 • Printer me ngjyra Natyrale UV
 • Shtyp të bardhën dhe ngjyrat në të njejtën kohë
 • Në pako: ( Printeri , softweri për shtyp , 5 ngjyrat nga 250 ml , dhe usb me intruksione)

EPSON PRINTER L1300

560.00 520.00
 • Value for money: Ultra-low-cost per page
 • Peace of mind: Covered by Epson's warranty
 • Epson quality: Purpose-built, refillable ink tank
 • A3+ printing: Epson's first A3+ 4-colour ITS printer
 • User-friendly: Hassle-free with simple set-up

EPSON PRINTER L3110

245.00 220.00
Printing MethodEpson Micro Piezo™ print head
Printing Resolution5,760 x 1,440 DPI
All-in-One FunctionsPrint, Scan, Copy
Printing Speed15 pages/min Colour (plain paper 75 g/m²), 33 pages/min Monochrome (plain paper 75 g/m²), 69 Seconds per 10 x 15 cm photo (Epson Premium Glossy Photo Paper)
Paper FormatsC6 (Envelope), B5 (17.6x25.7 cm), A6 (10.5x14.8 cm), A5 (14.8x21.0 cm), A4 (21.0x29.7 cm), Legal, User defined, 13 x 18 cm, 10 x 15 cm, Letter, No. 10 (Envelope), DL (Envelope), 16:9
 

EPSON PRINTER L1110

195.00 170.00
 • Compact integrated tank design
 • High yield ink bottles
 • Spill-free, error-free refilling
 • Maximum Resolution:5760 x 1440 dpi

EPSON PRINTER L3151

280.00 255.00
Printing MethodEpson Micro Piezo™ print head
Media Handling
Borderless print (up to 10 x 15cm)
Minimum Droplet Size3 pl, With Variable-Sized Droplet Technology
Ink TechnologyDye Ink
Printing Resolution5,760 x 1,440 DPI
CategoryHome, Home Office
All-in-One FunctionsPrint, Scan, Copy

EPSON PRINTER L7160

610.00 550.00
Printing MethodEpson Micro Piezo™ print head
Nozzle Configuration360 Nozzles Black, 180 Nozzles per Color
Minimum Droplet Size1.5 pl, With Variable-Sized Droplet Technology
Ink TechnologyPigment black and Dye colour Inks
Printing Resolution5,760 x 1,440 DPI
CategoryHome, Home Office, Photo
All-in-One FunctionsPrint, Scan, Copy

EPSON PRINTER L7180

860.00 768.00
 • Print A3 photos and documents: Four dyes and a pigment black ink for great results
 • Printing Resolution : 5760 x 1440 dpi
 • Wi-Fi & apps: Print from mobile devices
 • 3-in-1 with LCD screen: Print, copy & scan - plus double-sided printing
 • Media Handling Automatic duplex (A4, plain paper), Borderless print, CD/DVD print

EPSON PRINTER L805

398.00 365.00
 • Maximum Print Resolution:5,760 x 1,440 dpi
 • Lowest Printing Costs
 • Fast Print
 • Wi-Fi & Epson iPrint
 • CD/DVD Printing Capability