PRODUKTE TË SUBLIMACIONIT

Showing 1–12 of 45 results

Show sidebar

Dekor Tavoline druri sublimim

8.50
Materiali: dru Madhësia e produktit:me një laps (10x24cm) Madhësia e stilolapsit: lartësia 17 cm Përmasat e metalit të printimit: 5x13,5cm Metale dhe stilolapsa, së bashku me një kuti dhuratë të veçantë.

Dekor Tavoline Kristal Sublimim

17.00
- Madhësia e produktit: 10x24cm, trashësia 2cm - Madhësia e zonës së printimit: 5x13,5 cm - Jetëgjatësia e orës është 2 vjet dhe është bateri e zëvendësueshme. - Kutina e tij me stilolapsin e tij prej metali dhe floriri. - Shitet pa shtypur. - Ka një pamje kristali

Double Cup Printing Press Machine

225.00
 • Heating Power: 280W
 • Voltage: 220V
 • Transfer Parameters: 190 °C - 185 seconds
 • Control Panel: LCD, New generation digital automatic control panel
 • Maximum Temperature: 200 °C
 • Usable Cup Diameter: 9-11 cm

EPSON Dye sublimation paper A4

25.00
 • EPSON SUBLIMATION PAPER
 • Paper Range :  Graphic Arts - Dye Transfer Sublimation Papers
 • Paper Format:  A4
 • Paper Size:   297 mm x 210 mm
 • Paper Weight:  87 g/m²

Guri 16x30cm Sublimacion

6.60
Guri për Sublimacion 16x30cm Siperfaqja : Glossy

Guri 20x30cm Sublimacion

6.60
Guri për Sublimacion 20x30cm Siperfaqja Glossy

Guri BEST 15×20 cm Sublimacion

4.30
Guri për sublimacion Madhësia : 15x20cm