Showing all 8 results

Show sidebar

CASE LOGIC SLR CAMERA BACKPACK DCB-309

95.00 68.00
 • Color   black
 • Size   43.9 x 21.3 x 29 cm
 • Suitable for devices   37.8 x 12.5 x 27.2 cm
 • Weight   1.04 kg
 • Materials   nylon
 •   Model number 3201319
 • Model name   DCB-309

GODOX V1 FLASH ( SONY )

250.00
 • Blic kompakt për SONY
 • Deri në 480 pulsime me fuqi të plotë me një bateri të ngarkuar plotësisht
 • Kokë flash e rrumbullakët
 • Dritë AF e përmirësuar
 • Temperatura e ngjyrave 5600K +/- 200K +/- 200K
 • Koha e riciklimit prej 1.5 s
 • Sistem i integruar X 2.4G wireless
 • 1 Vit Garancion

GODOX V1 FLASH (CANON)

245.00
 • Blic kompakt për Canon
 • Deri në 480 pulsime me fuqi të plotë me një bateri të ngarkuar plotësisht
 • Kokë flash e rrumbullakët
 • Dritë AF e përmirësuar
 • Temperatura e ngjyrave 5600K +/- 200K +/- 200K
 • Koha e riciklimit prej 1.5 s
 • Sistem i integruar X 2.4G wireless
 • 1 Vit Garancion

GODOX V1 FLASH (NIKON)

245.00
 • Blic kompakt për Nikon
 • Deri në 480 pulsime me fuqi të plotë me një bateri të ngarkuar plotësisht
 • Kokë flash e rrumbullakët
 • Dritë AF e përmirësuar
 • Temperatura e ngjyrave 5600K +/- 200K +/- 200K
 • Koha e riciklimit prej 1.5 s
 • Sistem i integruar X 2.4G wireless
 • 1 Vit Garancion

Godox X1T-C TTL Wireless Flash Trigger (Canon)

75.00 55.00
 • Punon me X Radio Radio Wireless System
 • Canon E-TTL / E-TTL II
 • Frekuenca: 2.4 GHz
 • Gama: 328 ‘
 • 32 kanale; 5 grupe
 • Ekran LCD me ndriçim të pasmë; Sinkronizoni cilësimet e vonesës
 • Kompensimi i ekspozimit dhe kyçja e ekspozimit
 • Mënyra e raportimit të blicit; Sinkronizimi me shpejtësi të lartë
 • Portet Micro-USB për përditësimet e firmuerit

Godox X1T-S TTL 2.4G Wireless Flash Trigger ( SONY )

75.00 55.00
 • Punon me X Radio Radio Wireless System
 • Sony ADI / P-TTL
 • Frekuenca: 2.4 GHz
 • Gama: 328 '
 • 32 kanale; 5 grupe
 • Ekran LCD me ndriçim të pasmë; Sinkronizoni cilësimet e vonesës
 • Kompensimi i ekspozimit dhe kyçja e ekspozimit
 • Mënyra e raportimit të blicit; Sinkronizimi me shpejtësi të lartë
 • Portet Micro-USB për përditësimet e firmuerit

Kornizë ovale LED 21×26 cm

9.00
 • Madhësia e produktit: gjatësia 26cm, gjerësia 21cm, thellësia 2cm
 • Madhësia e fotos: 15x21cm
 • Numri i fotove: 1 copë
 • Ngjyra: e bardhë

Thule Covert DSLR Rolltop Backpack TCDK101

135.00 118.00
Dimensions17.7 x 7.9 x 21.3 in
Laptop compartment dimensions14.6 x 1.7 x 10.2 in
Weight4.97 lb
ColorDark Shadow
MaterialNylon
Model nameTCDK101
Model number3201963