XTEMOS ELEMENTS

PRODUCT GRID WITH AJAX ARROWS

Abazhur Foto-Rrotullues Led

17.50
 • Ngjyra: Bardhë
 • Ka 4 fotografi
 • Rrotullim Automatik
 • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
 • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Abazhur Foto-Rrotullues Led

17.50
 • Ngjyra: Kafe
 • Ka 4 fotografi
 • Rrotullim Automatik
 • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
 • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Abazhur me LED

10.00
 • LEDme shkëlqim të verdhë
 • Materiali prej druri
 • Foto : 1
 • Madhësia e fotos 8x13 cm

ALBUM ROMANCE

2.50
ZEP FOTO ALBUM100 Foto10x15cmKodi:LR46100

ALBUM ROMANCE 10x15cm / 200 Photo

6.30
ZEP FOTO ALBUM200 Foto10x15cmKodi:LR46200

ARISA 2Q

6.00
Korniza me 2 foto1 x 10x15cm1 x 9x9cmKodi:WG792  

AUTOMATIC CUBE

6.60
Kub Rrotullues6 Foto , 10x10 cmNgjyra :E  bardhëFunksioni me BateriKodi : CRS10w  

BEST DAD LED

9.30
Korniz ZEPBEST DADFoto :10x15cmLED (on&off)Kodi:w446
XTEMOS ELEMENTS

PRODUCTS WITH LOAD MORE BUTTON

Abazhur Foto-Rrotullues Led

17.50
 • Ngjyra: Bardhë
 • Ka 4 fotografi
 • Rrotullim Automatik
 • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
 • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Abazhur Foto-Rrotullues Led

17.50
 • Ngjyra: Kafe
 • Ka 4 fotografi
 • Rrotullim Automatik
 • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
 • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Abazhur me LED

10.00
 • LEDme shkëlqim të verdhë
 • Materiali prej druri
 • Foto : 1
 • Madhësia e fotos 8x13 cm

ALBUM ROMANCE

2.50
ZEP FOTO ALBUM100 Foto10x15cmKodi:LR46100

ALBUM ROMANCE 10x15cm / 200 Photo

6.30
ZEP FOTO ALBUM200 Foto10x15cmKodi:LR46200

ARISA 2Q

6.00
Korniza me 2 foto1 x 10x15cm1 x 9x9cmKodi:WG792  

AUTOMATIC CUBE

6.60
Kub Rrotullues6 Foto , 10x10 cmNgjyra :E  bardhëFunksioni me BateriKodi : CRS10w  

BEST DAD LED

9.30
Korniz ZEPBEST DADFoto :10x15cmLED (on&off)Kodi:w446
XTEMOS ELEMENTS

PRODUCTS CAROUSEL

XTEMOS ELEMENTS

HIGHLIGHTED PRODUCTS

Abazhur Foto-Rrotullues Led

17.50
 • Ngjyra: Bardhë
 • Ka 4 fotografi
 • Rrotullim Automatik
 • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
 • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Abazhur Foto-Rrotullues Led

17.50
 • Ngjyra: Kafe
 • Ka 4 fotografi
 • Rrotullim Automatik
 • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
 • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Abazhur me LED

10.00
 • LEDme shkëlqim të verdhë
 • Materiali prej druri
 • Foto : 1
 • Madhësia e fotos 8x13 cm

ALBUM ROMANCE

2.50
ZEP FOTO ALBUM100 Foto10x15cmKodi:LR46100

ALBUM ROMANCE 10x15cm / 200 Photo

6.30
ZEP FOTO ALBUM200 Foto10x15cmKodi:LR46200

ARISA 2Q

6.00
Korniza me 2 foto1 x 10x15cm1 x 9x9cmKodi:WG792  
XTEMOS ELEMENTS

BORDERED PRODUCTS GRID

Abazhur Foto-Rrotullues Led

17.50
 • Ngjyra: Bardhë
 • Ka 4 fotografi
 • Rrotullim Automatik
 • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
 • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Abazhur Foto-Rrotullues Led

17.50
 • Ngjyra: Kafe
 • Ka 4 fotografi
 • Rrotullim Automatik
 • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
 • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Abazhur me LED

10.00
 • LEDme shkëlqim të verdhë
 • Materiali prej druri
 • Foto : 1
 • Madhësia e fotos 8x13 cm

ALBUM ROMANCE

2.50
ZEP FOTO ALBUM100 Foto10x15cmKodi:LR46100

ALBUM ROMANCE 10x15cm / 200 Photo

6.30
ZEP FOTO ALBUM200 Foto10x15cmKodi:LR46200

ARISA 2Q

6.00
Korniza me 2 foto1 x 10x15cm1 x 9x9cmKodi:WG792  

AUTOMATIC CUBE

6.60
Kub Rrotullues6 Foto , 10x10 cmNgjyra :E  bardhëFunksioni me BateriKodi : CRS10w  

BEST DAD LED

9.30
Korniz ZEPBEST DADFoto :10x15cmLED (on&off)Kodi:w446
XTEMOS ELEMENTS

BORDERED PRODUCTS CAROUSEL