WOOCOMMERCE

RECENT PRODUCTS

Display recent products using Elementor

Double Cup Printing Press Machine

205.00 185.00
 • Heating Power: 280W
 • Voltage: 220V
 • Transfer Parameters: 190 °C - 185 seconds
 • Control Panel: LCD, New generation digital automatic control panel
 • Maximum Temperature: 200 °C
 • Usable Cup Diameter: 9-11 cm

GURI BEST SUBLIMACION DEKOR 16x22cm

6.60
 • Materiali: Druri, Guri
 • Druri Ngjyra : Kafe
 • Forma: Drejtkëndësh
 • Madhesia Gurit :11.50cm x 16.50cm
 • Madhesia e drurit : 16cm x 22cm

GURI BEST SUBLIMACION DEKOR 38×23 cm 

12.00
 • Materiali: Druri, Guri
 • Druri Ngjyra : Kafe
 • Forma: Drejtkëndësh
 • Madhesia Gurit :25cm x 17.50cm
 • Madhesia e drurit : 38cm x 23 cm

Korniz e bardhë me orë

5.00
- E bërë nga plastika e fortë. - Mund të ekspozohen 8 fotografi - Madhësia e kornizës 45x45 cm - 9x9 dhe 10x15 - Ora Punon me 1 bateri.

Jastëk per shtyp tgotave

55.00
Jastëk për makinën e  të sublimimit gotave4 VrimaMe pjesen e aluminit 

Letër printimi Sublim A4 BestColor

16.00
Letër transferimi A4Përdorur për produktet e tekstilitPaketimi ka 10 fletë A4Shtypen me printer sublimimi

Godox X1T-C TTL Wireless Flash Trigger (Canon)

75.00 55.00
 • Punon me X Radio Radio Wireless System
 • Canon E-TTL / E-TTL II
 • Frekuenca: 2.4 GHz
 • Gama: 328 ‘
 • 32 kanale; 5 grupe
 • Ekran LCD me ndriçim të pasmë; Sinkronizoni cilësimet e vonesës
 • Kompensimi i ekspozimit dhe kyçja e ekspozimit
 • Mënyra e raportimit të blicit; Sinkronizimi me shpejtësi të lartë
 • Portet Micro-USB për përditësimet e firmuerit

Godox X1T-S TTL 2.4G Wireless Flash Trigger ( SONY )

75.00 55.00
 • Punon me X Radio Radio Wireless System
 • Sony ADI / P-TTL
 • Frekuenca: 2.4 GHz
 • Gama: 328 '
 • 32 kanale; 5 grupe
 • Ekran LCD me ndriçim të pasmë; Sinkronizoni cilësimet e vonesës
 • Kompensimi i ekspozimit dhe kyçja e ekspozimit
 • Mënyra e raportimit të blicit; Sinkronizimi me shpejtësi të lartë
 • Portet Micro-USB për përditësimet e firmuerit

GODOX V1 FLASH ( SONY )

250.00
 • Blic kompakt për SONY
 • Deri në 480 pulsime me fuqi të plotë me një bateri të ngarkuar plotësisht
 • Kokë flash e rrumbullakët
 • Dritë AF e përmirësuar
 • Temperatura e ngjyrave 5600K +/- 200K +/- 200K
 • Koha e riciklimit prej 1.5 s
 • Sistem i integruar X 2.4G wireless
 • 1 Vit Garancion