WOOCOMMERCE

PRODUCTS ON SALE

Products with sale prices

CASE LOGIC SLR CAMERA BACKPACK DCB-309

95.00 68.00
 • Color   black
 • Size   43.9 x 21.3 x 29 cm
 • Suitable for devices   37.8 x 12.5 x 27.2 cm
 • Weight   1.04 kg
 • Materials   nylon
 •   Model number 3201319
 • Model name   DCB-309

Double Cup Printing Press Machine

205.00 185.00
 • Heating Power: 280W
 • Voltage: 220V
 • Transfer Parameters: 190 °C - 185 seconds
 • Control Panel: LCD, New generation digital automatic control panel
 • Maximum Temperature: 200 °C
 • Usable Cup Diameter: 9-11 cm

Epson EcoTank L3156 Wi-Fi All-in-One

255.00 230.00
 • Print, Scan, Copy, Wi-Fi
 • Dizajni kompakt i rezervuarit
 • Shishe boje me rendiment të lartë
 • Wi-Fi, Wi-Fi Direct
 • Maximum Paper Size:215.9 x 1200 mm (8.5 x 47.24")
 • Epson Connect (Epson iPrint, Epson Email Print dhe Printim në distancë)

Godox X1T-C TTL Wireless Flash Trigger (Canon)

75.00 55.00
 • Punon me X Radio Radio Wireless System
 • Canon E-TTL / E-TTL II
 • Frekuenca: 2.4 GHz
 • Gama: 328 ‘
 • 32 kanale; 5 grupe
 • Ekran LCD me ndriçim të pasmë; Sinkronizoni cilësimet e vonesës
 • Kompensimi i ekspozimit dhe kyçja e ekspozimit
 • Mënyra e raportimit të blicit; Sinkronizimi me shpejtësi të lartë
 • Portet Micro-USB për përditësimet e firmuerit

Godox X1T-S TTL 2.4G Wireless Flash Trigger ( SONY )

75.00 55.00
 • Punon me X Radio Radio Wireless System
 • Sony ADI / P-TTL
 • Frekuenca: 2.4 GHz
 • Gama: 328 '
 • 32 kanale; 5 grupe
 • Ekran LCD me ndriçim të pasmë; Sinkronizoni cilësimet e vonesës
 • Kompensimi i ekspozimit dhe kyçja e ekspozimit
 • Mënyra e raportimit të blicit; Sinkronizimi me shpejtësi të lartë
 • Portet Micro-USB për përditësimet e firmuerit

Korniza Rrotulluese me melodi

18.00 15.50
 • Rrotullim manual
 • Rrotullim me Melodi
 • 6 Korniza me 12 fotografi ne dy anët
 • Madhësia e fotos 8x12 cm & madhësia e kornizës është 9,5x13 cm.

LETER SULIMACIONI A3 (BestSub)

30.00 27.00
LETER SULIMACIONI A3 (BestSub)100 FletëPrint Matte

Mug Digital Printing Machine

140.00 125.00
 • Voltage : 110V / 220V
 • Power : 380 W
 • Heat Time Weight:  0-999 Sec.
 • Working Temperature Weight: 200 -400 F
 • Dimensions: 40cm x 37 cm x 36 cm
 • Weight: 31  KG

Pasqyrë Magjike Dekorative

29.50 25.00
Materiali: PlastikëMadhësia e Kornizës : 24cm x  34cmMadhësia e Fotografisë : 19cm x 25cmFunksionimi : Me Bateri ose Kabllo