Showing 1–12 of 312 results

Show sidebar

Abazhur Foto-Rrotullues Led

17.50
 • Ngjyra: Bardhë
 • Ka 4 fotografi
 • Rrotullim Automatik
 • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
 • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Abazhur Foto-Rrotullues Led

17.50
 • Ngjyra: Kafe
 • Ka 4 fotografi
 • Rrotullim Automatik
 • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
 • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Abazhur me LED

10.00
 • LEDme shkëlqim të verdhë
 • Materiali prej druri
 • Foto : 1
 • Madhësia e fotos 8x13 cm

ALBUM ROMANCE

2.90
ZEP FOTO ALBUM 100 Foto 10x15cm Kodi:LR46100

ALBUM ROMANCE 10x15cm / 200 Photo

6.50
ZEP FOTO ALBUM 200 Foto 10x15cm Kodi:LR46200

ARISA 2Q

6.00
Korniza me 2 foto 1 x 10x15cm 1 x 9x9cm Kodi:WG792  

AUTOMATIC CUBE

6.60
Kub Rrotullues 6 Foto , 10x10 cm Ngjyra :E  bardhë Funksioni me Bateri Kodi : CRS10w    

BEST DAD LED

9.30
Korniz ZEP BEST DAD Foto :10x15cm LED (on&off) Kodi:w446

CASE LOGIC SLR CAMERA BACKPACK DCB-309

68.00
 • Color   black
 • Size   43.9 x 21.3 x 29 cm
 • Suitable for devices   37.8 x 12.5 x 27.2 cm
 • Weight   1.04 kg
 • Materials   nylon
 •   Model number 3201319
 • Model name   DCB-309

CITIZEN PRINTER CY-02

830.00
Print Speed (maximum):4 x 6 inches 12.4 seconds,6 x 8 inches 21.9 seconds,5 x 7 inches 19.9 seconds Size (W x D x H) and Weight : 322 x 351 x 281mm 13.8 kg Printing modes: High Speed, High Quality Print Sizes:4 x 6 inches, 101 x 152 mm,5 x 7 inches, 127 x 178 mm,6 x 8 inches, 152 x 203 mm Resolution:300 dpi,600 dpi

1 year warranty

CRYSTAL ROCK

9.80
ZEP CRYSTAL ROCK 1 Foto 6,5x6,5 cm Kodi :GH65

CRYSTAL ROCK

8.60
ZEP CRYSTAL ROCK 1 Foto 6,5x6,5cm Kodi: GH75