Uncategorized

SI TË REGJISTROHEMI NË STILI STORE?

Regjistrimi në stili.store është shumë i thjeshtë. Vetem plotësoni të dhënat tuaja në tabelën REGJISTROHU

  1. Telefoni * : 044 000 000
  2. Emri i përdoruesit * : Emri Juaj
  3. Emaili i përdoruesit *: Emaili Juaj
  4. Fjalëkalimi *: Fjalëkalimi Juaj
  5. Nëse jeni Biznes / Profesionist. Zgjedhni Biznes, nëse klient zgjedhni Klient
  6. Klikoni butoni regjistrohu
  7. Ju do të pranoni një email (Llogaria Juaj është në shqyrtim!) dhe pastaj (Llogaria Juaj është aprovuar me sukses!) pas verifikimit nga Stili Store.
  8. Shkoni në tabelën KYÇU dhe plotësoni:

1. Emri ose Emaili i përdoruesit *: Emri ose Emaili Juaj

2. Password / Fjalëkalimi *: Fjalëkalimi Juaj